SPYPOINT - SOLAR DARK VILDTKAMERA 12MP INKL. BATTERI & SD-KORT - HJ-Jagt
8
product-template-default,single,single-product,postid-17116,theme-bridge,bridge-core-2.7.6,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

SPYPOINT – SOLAR DARK VILDTKAMERA 12MP INKL. BATTERI & SD-KORT

Spypoint Solar Dark et virkelig revolutionerende trail vildtkamera med integreret solcellepanelteknologi. Det interne lithiumbatteri drives af solpanelet, hvilket betyder, at potentielt ubegrænset batterilevetid er inden for rækkevidde.
Solar Dark bruger også næsten usynlige lysdioder, der ikke kan detekteres. Hybrid Illumination Technology betyder, at du kan justere flashindstillingerne, så de passer til dine specifikke behov.
Brug ikke-glød-indstillingen, når skjul er et must, på meget brugte stier eller den store sorte kerneområde. Indstillingerne for reduktion af boost eller sløring giver dig mulighed for at nå ud til madarealer eller græsgange, hvor fokus mindre sandsynligt er på kameraet.
Optimal tilstand giver dig mulighed for at blande indstillingerne for en lavere glødeffekt, der har lidt mere rækkevidde.
Egenskaber:
  • 12 megapixels
  • 0,07 sekunders udløsningshastighed
  • Rækkevidde 28 meter
  • Video i fuld HD 1080p

 

 

Varenummer (SKU): 680096 Kategori: