KONUS - TITANIUM 10X42 HÅNDKIKKERT - HJ-Jagt
8
product-template-default,single,single-product,postid-16934,theme-bridge,bridge-core-2.7.6,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

KONUS – TITANIUM 10X42 HÅNDKIKKERT

kr. 1.299,00

Konus Titanium håndkikkerten tilbydes til en pris, der ikke kan slås, bringer også en bemærkelsesværdig optisk kvalitet til bordet. Titanium håndkikkerten er en fantastisk allround håndkikkert til jagt. Det er den grundet sin forstørrelse, som er god på mellemdistancerne, men som kan bruges på både korte og lange afstande.

Kikkerten er lavet i et grebsstærk gummimateriale som ligger godt i hånden, så den ikke glider. Titanium serien er et af de nyeste skud på stammen. Serien er opgraderet i forhold til linser, der er blevet optimere i forhold til coatning/slidstyrke. Derudover er serien lavet så let som muligt, denne håndkikkert har en vægt på bare 450 gr. som gør den nem at have med i enhver jagtsituation.

Specifikationer:
10×42
Multi coated
Tågefri
Central fokusering
Vægt: 450 gr.

Varenummer (SKU): 2328 Kategori: